Luennoitsijat

Luennoitsijoina luovien alojen huippuja, kokeneita yrittäjiä ja arvostettuja ammattilaisia

Ansioituneet ja kannustavat opettajamme luovat Helsinki Design Schoolin opetukseen miellyttävän ja mukaansatempaavan ilmapiirin. Opettajamme haluavat rohkaista vuoropuheluun ja keskusteluun. Tavoitteemme on luoda opinnoista palkitseva elämys sekä tarjota sellaista tietoa, taitoa ja verkostoja, mitkä aidosti hyödyttävät opiskelijoitamme.

Teemme asioita uudella tavalla ja ennakkoluulottomasti, uskoen siihen, että idearikkaan uuden sukupolven sekä kokeneiden ammattilaisten yhteistyö luo innostavia opetushetkiä, joiden arvokkaita sisältöjä opiskelijamme voivat monin tavoin käyttää oman uransa edistämiseksi.

Helsinki Design Schoolin tutkinnoissa opettavat omien alojensa parhaat ammattilaiset. Heillä on tiedon lisäksi paljon kokemusta ja osaamista käytännön työelämästä, yrittäjyydestä ja eri alojen todellisista tarpeista.

Helsinki Design Schoolissa opettaa yli 100 arvostettua ja innostavaa osaajaa. Seuraavassa on esitelty osa luennoitsijoistamme.

Elina ja Klaus Aalto

Muun muassa Iittalalle ja Ikealle suunnitelleet palkitut muotoilijat Elina ja Klaus Aalto (Aalto+Aalto) opettavat Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan ja Designmarkkinoinnin tutkinnoissa. Tuotemuotoilun, tila- ja näyttelysuunnittelun parissa työskentelevät Aallot ovat pitäneet useita näyttelyitä eri puolilla maailmaa ja heidän suunnittelemiaan tuotteita on muun muassa Helsingin ja Quebecin designmuseoissa. Heidät on palkittu esimerkiksi arvostetulla iF Golden Product Design Awardilla.

Erika Ahlberg

VOLTin Suomen maajohtajalla Erika Ahlbergilla on muodin alalta lähes 20 vuoden kokemus sekä muodin ostotoiminnasta yli kymmenen vuoden kokemus. Tutuksi ovat tulleet niin globaalit muodin brändit kuin erilaiset ostosyklit fasf fashionista muuttumattomiin mallistoihin. Stockmannilla Ahlbergilla oli ostoalueena seitsemän Stockmann-tavarataloa, Venäjän silloiset tavaratalot, Tallinnan ja Riikan tavaratalot sekä verkkokauppa. Nykyisessä työssään kansainvälisen VOLT-ketjun maajohtajana Ahlberg on mukana päättämässä ostojen isoista linjoista sekä jakamassa tietoa kansainvälisille ostajille Suomen markkina-alueen tarpeista. Erika Ahlberg opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Annariina Alander

Sisustusarkkitehti ja tilakonseptoinnin ammattilainen Annariina Alander (Sisustusarkkitehtitoimisto Franz) on toteuttanut vaativia suunnittelutoimeksiantoja monille tunnetuille yrityksille. Suunnittelutoimisto Franzin asiakkaita ovat muun muassa ravintola Lily Lee, Finnkinon uudet elokuvateatterit, Tommy Hilfiger, Calvin Klein sekä useat hotellit. Annariina Alander opettaa Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa.

Jasmin Anoschkin

Arvostetun Arabian Taideosaston taiteilija Jasmin Anoschkin on pitänyt kymmeniä yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Hänen teoksiaan on yksityis- ja museokokoelmissa ei puolilla maailmaa, esimerkiksi Suomen valtion sekä nykytaiteen museo EMMAn kokoelmissa. Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa opettavan Anoschkinin teoksista on julkaistu myös postimerkkejä.

Anni Arela

Helsinki Design Schoolin Muotisuunnittelijan tutkinnossa sekä Muotimarkkinoinnin tutkinnossa opettava Anni Arela toimii pääsuunnittelijana vuonna 2006 perustetussa perheyhtiö Arelassa, mikä on tunnettu laadukkaista materiaaleistaan sekä vastuullisesta vaatesuunnittelustaan. Anni Arelan sisko Viivi Arela vastaa yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä.

Antero Arjatsalo

Antero Arjatsalo on yksi Suomen kokeneimpia elokuva- ja televisiokäsikirjoittamisen opettajia. Hän on kirjoittanut erilaisissa käsikirjoittamisen toimenkuvissa muun muassa televisiosarjoja Salatut elämät sekä Käenpesä ja teatterielokuvia kuten Ganes ja Hevisaurus. Lisäksi hän on toiminut dramaturgina elokuvissa kuten Paha maa (2005) ja Riisuttu mies (2006).

Carl Bergman

Luovan toimiston Duotonen ammattivalokuvaaja Carl Bergman on palkittu useita kertoja muun muassa Grafian Vuoden Huipuissa. Konseptuaalisista still life -valokuvistaan tunnettu Bergman on kuvannut muun muassa Minna Parikalle, Eero Aarnio Originalsille ja Veikkaukselle. Bergman opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan sekä Designmarkkinoinnin tutkinnoissa.

Heidi Cheng

Heidi Cheng (Head of Market Area, Japan, Marimekko) on kansainvälisen muodin ammattilainen, joka on työskennellyt myös Finnairin sekä Minna Parikan kansainvälisen markkinoinnin parissa. Kalevala Korun hallitukseen kuuluva Cheng innostaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnon opiskelijoita näkemään mahdollisuuksia muodin alalla myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Mia Dillemuth

Mia Dillemuth on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista muotitoimittajista. Hän hallitsee taidokkaasti muotitoimittamisen eri muodot olipa kyse sitten muotipalstojen tekemisestä tai editoriaaleista. Mia Dillemuth on toiminut ELLE-lehden muotituottajan tehtävissä, muotitoimittajana Gloriassa sekä freelance-toimittajana ja stylistina. Mia Dillemuth opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Niklas Ekholm

Niklas Ekholm on graafisen suunnittelun ammattilainen, joka toimii Art Directorina ja graafisena suunnittelijana Kokoro & Moi:ssa. Monia graafisen alan palkintoja voittanut Ekholm työskentelee myös kirjainmuotoilijana Helsinki Type Studiossa. Hän opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Alvar Gullichsen

Alvar Gullichsen on yksi Suomen tunnetuimmista kuvataiteilijoista. Hänet tunnetaan taidemaalarina, kuvanveistäjänä ja muusikkona. Gullichsenin perustama kuvitteellinen teollisuusyritys Bonk Business Inc. on luovuuden taidonnäyte, joka on saanut paljon kansainvälistä tunnustusta. Kuvataiteilija Alvar Gullichsen opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Ossi Gustafsson

Graafinen suunnittelija Ossi Gustafsson on toteuttanut visuaalisia identiteettejä lukuisille yrityksille ja yhteisöille, kuten Tasavallan presidentin kanslialle. Gustafsson toteuttaa ulkoasusuunnittelua niin messuille ja tapahtumiin, painotuotteisiin, viestintä- ja markkinointimateriaaleihin, mainontaan kuin sähköiseen mediaankin. Ossi Gustafsson opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Maria Haapala

Maria Haapala on toiminut visuaalisen markkinoinnin parissa Marimekolla (Country Visual Merchandising Manager), Tommy Hilfigerillä, Anttilan Kodin Ykkösessä sekä Stockmannilla. Nykyään Haapala vastaa Finlaysonin visuaalisesta markkinoinnista. Monipuolisesti visuaalisen markkinoinnin eri osa-alueet hallitseva Maria Haapala opettaa Helsinki Design Schoolin Visualistin tutkinnossa.

Irja Haimi

Irja Haimi on arvostettu pitkän linjan muotiammattilainen, joka tuntee viimeistä yksityiskohtaa myöten vaatteen valmistusprosessin. Tällä valloittavalla konkarilla on yli 35 vuoden kokemus mallimestarin työstä. Irja Haimi on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukuisten nuorten sekä tunnettujen muotisuunnittelijoiden kanssa. Tutuksi hänelle on työn kautta tullut myös elokuvien kiehtova maailma ja historialliset puvustukset. Irja Haimi opettaa Helsinki Design Schoolin Muotisuunnittelijan tutkinnossa.

Juuli Hakkarainen

Visualistin tutkinnossa opettava Juuli Hakkarainen on ruokastailaamisen ammattilainen, joka on toteuttanut monille tunnetuille yritysasiakkaille niin ruoka- ja propstailausta, set designia, visuaalista konseptointia kuin reseptiikan laatimistakin. Yrittäjänä toimivan Hakkaraisen vahva osaaminen ruoka-aineiden tuntemuksesta sekä visuaalisesta kerronnasta näkyy upeissa mainos- ja editorial-kuvissa, joissa pääosassa on ruoka.

Antrei Hartikainen

Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa opettava puuseppämestari Antrei Hartikainen valittiin vuoden nuoreksi muotoilijaksi 2018 (Design Forum Finland). Muun muassa Nikarille tuotteita suunnitteleva Hartikainen on pitänyt Suomessa ja ulkomailla kymmeniä näyttelyitä sekä saanut monia alan arvostettuja palkintoja, kuten Muoto Gaalan palkinto vuoden parhaasta tuotteesta sekä World Championship Competition Worldskills Cabinetmaking -hopeaa.

Minni Havas

Kuvittaja Minni Havas on suunnittelut printtejä, kuoseja, mattoja ja muita tuotteita useille tunnetuille kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille, kuten Anti Sweden, BBH New York, Refinery29, Citroën, Hartwall, Diesel, Love Contemporary, Monsp Records, PEZ, Revolution Magazine ja WAD Magazine. Agent Pekan kuvittajana työskentelevä Minni Havas opettaa Helsinki Design Schoolin Muotisuunnittelijan tutkinnossa.

Antti Hirvonen

Designmarkkinoinnin tutkinnossa perehdytään siihen, miten mielikuvia luodaan ja miten designbrändin arvo syntyy. Vaarnii-designbrändin (Brutally Finnish Furniture Company) Antti Hirvonen johdattaa opiskelijat suomalaisen muotoilun juurille ja vahvuuksiin. Muun muassa Tom Dixonilla kansainvälisen designmarkkinoinnin parissa vuosin ajan työskennellyt Hirvonen taustoittaa Vaarniin tarinan luomista ja sitä, miten suomalaisuutta ja siihen liittyviä mielikuvia voi hyödyntää kansainvälisillä designmarkkinoilla.

Valtteri Hirvonen

Valtteri Hirvonen on outdoor- ja lifestylevalokuvaaja, joka hallitsee taidokkaasti myös liikkuvan kuvan sekä kuvankäsittelyn. Kuvaamon ammattivalokuvaajiin kuuluva Hirvonen on kuvannut monille tunnetuille brändeille kuten Ferrarille, Shellille, Suunnolle, Fonectalle, Luhdalle, Nokialle sekä Stockmannille. Valtteri Hirvonen opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan ja Graafisen suunnittelijan tutkinnoissa.

Salla Hokkanen

Sisustusarkkitehti Salla Hokkanen on ollut mukana toteuttamassa monia julkitilaprojekteja dSign Vertti Kivi & Co:ssa, joka on Suomen tunnetuin sisustusarkkitehtuuriin ja -suunnitteluun keskittyvä yritys. dSing Vertti Kivi & Co on toteuttanut yli 1200 projektia, kuten lentokoneiden, risteilyalusten, hotellien, ravintoloiden ja kauppakeskustelun suunnittelutöitä. Salla Hokkanen opettaa Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa.

Aapo Huhta

Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa opettava Aapo Huhta on valittu muun muassa Vuoden nuoreksi taiteilijaksi 2020 sekä Magnum-kuvatoimiston 30 parhaan alle 30-vuotiaan valokuvaajan listalle. Huhdan valokuvia ovat julkaisseet esimerkiksi New York Times, Bloomberg Businessweek, Vice, The Guardian / The Observer, Financial Times, Die Zeit Magazine, Dazed Digital sekä Fotografia Magazine. Hänet on palkittu myös Young Nordic Photographer -palkinnolla. Aapo Huhdan valokuvia on ollut esillä näyttelyissä ympäri maailmaa, kuten valokuvataiteen museossa Fotografiskassa Tukholmassa.

Ville Hyvönen

Ville Hyvönen on toiminut ilmakuvaajana monissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tuotannoissa teatterielokuvien, mainoselokuvien sekä konserttitaltiointien parissa. Hyvönen on toteuttanut ilmakuvauksia esimerkiksi seuraaville yrityksille: BBC, Five Currents, 20th Century Fox, Mercedes-Benz, Solar Films, Oakley, Rovio, Moskito, Fazer, Nokia, Angel Films, Woodpecker Film, Also Starring, Matila Röhr Productions, Leo Burnett sekä Rähinä Records. Ville Hyvösen helicam -kuvaustuotantoja on nähty myös kansainvälisessä menestyssarjassa Pako (Prison Break).

Olli Häkkinen

Valokuvaaja Olli Häkkinen on työskennellyt jo pitkään konseptuaalisen tuote- ja brändikuvauksen alalla tunnetuille yrityksille kuten Iittala, Finlandia Vodka, Finnair ja Vepsäläinen. Hänelle ominaista on tarkka silmä väreille, sommittelulle ja valaisulle sekä niiden valjastamiselle viimeistellyn ja näyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Olli yhdistää laajaa kokemustaan mainoskuvauksen maailmasta omaan graafisen selkeään tyylinsä, joka on mm. palkittu Vuoden Huiput-kilpailussa. Olli Häkkinen opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa.

Antti Innanen

Antti Innanen on IPR-asioihin, brändäykseen ja tekniikan lainsäädäntöön keskittynyt lakimies ja boutique-lakitoimisto Dottirin perustaja. Dottir toimii Helsingissä, Berliinissä ja San Franciscossa. Dottirin asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Samuji, Flow Festival ja Slush. Hän on kirjoittanut teokset "Brändin Suoja" ja "Internetoikeus" sekä useita artikkeleita brändeistä ja niiden oikeudellisesta suojaamisesta. Antti Innanen opettaa useissa eri Helsinki Design Schoolin koulutusohjelmissa.

Alma Jantunen

Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa opettava lasinpuhaltaja Alma Jantunen perusti Lasisirkuksen Nuutajärven Lasikylään vuonna 1999. Nuutajärvi on Suomen vanhin lasikylä, jossa on puhallettu lasia jo yli 200 vuotta. Kylässä valmistetaan taidelasia perinteisin menetelmin. Suomessa ja ulkomailla useita näyttelyitä pitänyt Alma Jantunen on palkittu muun muassa 2007 Vuoden Taidekäsityöläinen (Ornamo) palkinnolla.

Tuomas Kantelinen

Tuomas Kantelinen on ansioitunut säveltäjä, joka on tunnettu erityisesti elokuvasävellyksistä. Hän on luonut musiikkia esimerkiksi elokuviin Rukajärven tie, Lunastus, The Legend of Hercules, Mindhunters, Pahat pojat, Äideistä parhain, Lupaus sekä Röllin sydän. Vuonna 2013 Kantelinen palkittiin Pohjoismaisella Harpa-palkinnolla Puhdistus-elokuvaan säveltämästään musiikista. Kantelinen on säveltänyt myös muun muassa Paavo Nurmesta kertovan oopperan Paavo Suuri. Suuri juoksu. Suuri uni.

Salla Kantokorpi

Sisustusarkkitehti Salla Kantokorpi on toiminut suunnittelutiimin vetäjänä ja projektipäällikkönä dSign Vertti Kivi & Co:ssa. Nykyään yrittäjänä työskentelevä Kantokorpi on ollut toteuttamassa monia vaativia julkitilasuunnitteluprojekteja, kuten M/S Viking Gracen julkitilat sekä sviitit, Aktia pankin konttorikonsepti sekä ravintoloita, kuten Chez Dominique ja Tres Bones. Salla Kantokorpi opettaa Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa.

Helena Karihtala-Koski

Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa opettava Helena Karihtala-Koski on toiminut yrittäjänä yli 15 vuoden ajan. Hän on suunnitellut niin yksityiskoteja kuin julkisia tilojakin tehden tila- ja sisustussuunnittelua korjausrakennus- ja uudiskohteissa, erilaisia toimitila- ja liiketilatoteutuksia yrityksille sekä monia elämyksellisiä messuosastoja. Suurelle yleisölle Helena Karihtala-Kosken vahva ammattitaito on tullut tutuksi esimerkiksi Seinäjoen Asuntomessuilla 2016 (Kannustalon asuntomessukohde), Timberwisen näyttely- ja toimitiloissa sekä MTV3:n T.i.l.a -ohjelmassa 2005-2009.

Mari Kekäle

Mari Kekäle on muodin alan ammattilainen, jolla on paljon kokemusta monien tunnettujen muotibrändien toiminnasta sekä esimerkiksi visuaalisesta markkinoinnista. Nykyään yrittäjänä (The Ateljé) toimiva Kekäle tekee yhteistyötä muun muassa Marimekon kanssa sekä edistää kestävien arvojen toteutumista omassa yritystoiminnassaan. Mari Kekäle opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin sekä Visualistin tutkinnossa.

Teemu Kiiski

Verkkokaupan huippuosaaja, Finnish Design Shopin perustaja Teemu Kiiski opettaa Helsinki Design Schoolin Designmarkkinoinnin tutkinnossa. Vuonna 2004 perustettu Finnish Design Shop toimittaa myynnissä olevia tuotteitaan lähes 200 maahan ja on maailman suurin skandinaavisten designtuotteiden verkkokauppa, jonka valikoimissa on yli 170 tasokasta brändiä, kuten Artek, Vitra, Muuto, Iittala ja Marimekko.

Virpi Kivilahti

Helsinki Design Schoolin Designmarkkinoinnin tutkinnossa opettava Virpi Kivilahti (Brand Manager, Supply Chain / Home) on ostotoiminnan ammattilainen, jonka osaamista ovat muun muassa tuotevalikoiman rakentaminen, tuotteiden sisäänostaminen, Stockmannin omat sisustusmerkit Villa Stockmann ja Casa Stockmann, malliston suunnitteluprosessi, tuotteiden valinta Stockmannin valikoimiin sekä trendien vaikutus sisäänostajan valintoihin.

Liisa Kokko

Muotimarkkinoinnin sekä Muotisuunnittelijan tutkinnon opiskelijoille stailaamista opettava Liisa Kokko on yksi Suomen tunnetuimmista ammattistylisteistä. Kokko on pitkän ja vaikuttavan uransa aikana stailannut muotia eri puolilla maailmaa niin näytöksiin, mainoksiin kuin eri medioihinkin. Liisa Kokko on pitkäaikainen Gloria-lehden stylisti.

Maiju Kolisoja

Graafinen suunnittelija ja Art Director Maiju Kolisoja on toinen suunnittelutoimisto Days Agencyn perustajista. Hänellä on kokemusta suunnittelutoimistoista Suomesta ja ulkomailta. Kolisoja on toteuttanut projekteja yritysidentiteettien sekä julkaisujen suunnittelun parissa. Asiakkaina esimerkiksi ritykset ja yhdistykset (erityisesti kulttuurialan sekä kestävän kehityksen parissa toimivat) sekä kirjakustantamot. Kolisoja opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa,

Julia Koskilahti

Stockmannin naistenmuodin Assortment Lead Julia Koskilahti on työskennellyt muodin alalla eri tehtävissä yli 20 vuotta. Vaatekaupasta vaatteiden maahantuonnin puolelle siirtynyt Koskilahti työskenteli eri merkkien myyntiedustajana lähes seitsemän vuotta. Nykyisessä työssään Stockmannin muodin ostajana Koskilahti on työskennellyt 8 vuotta, jonka kautta tutuksi ovat tulleet kansainväliset sekä kotimaiset muotibrändit. Koskilahti on ostanut naistenmuotia niin Suomeen, Baltiaan, Venäjälle kuin Stockmannin verkkokauppaankin. Julia Koskilahti opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Kristiina Kuuskoski

Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa opettavalla Kristina Kuuskoskella (Stockmannin naistenmuodin Assortment Lead) on laajaa kokemusta muodin alalta yli 20 vuoden ajalta, joista 15 vuoden ajan hän on toiminut ostotoiminnan parissa. Työssään Kuuskoski on vastannut Stockmannin naisten ja miesten muodin valikoiman rakentamisesta ja kehittämisestä kaikilla markkina-alueilla ja kaikissa myyntikanavissa. Kuuskoski haluaa opetuksessaan antaa opiskelijoille kattavan kuvan muodin ostotoiminnasta sekä valmiudet työskentelyyn nopeasti muuttuvalla muodin alalla.

Anssi Kähärä

Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa opettava Anssi Kähärä on muotoilutoimisto Werkligin perustaja sekä luova johtaja. Kähärä ja Werklig on palkittu monin tavoin graafisen alan arvostetuissa kilpailuissa, kuten ADC*E Europe Nominationissa, Grafian Vuoden Huipuissa, The Dieline Awards:ssa sekä European Design Awards:ssa. Hän toiminut myös monissa alan luottamustoimissa esimerkiksi ADC*E - Art Directors Club of Europe (Head of Design Jury) ja D&AD:ssa (Judge, Packaging Design).

Jarkko T. Laine

Jarkko T. Laine on arvostettu elokuvaaja, joka on toiminut pääkuvaajana useissa pitkissä teatterielokuvissa. Laine on elokuvannut muun muassa elokuvat Ganes, F.C Venus, Hymypoika, Onnenonkija, Näkymätön Elina, Kummelin Jackpot ja Pussikaljaelokuva. Hän on ohjannut myös useita mainosfilmejä. Jarkko T. Laine on voittanut useita elokuva-alan palkintoja Suomessa ja ulkomailla, kuten Jussi-palkinnon Äideistä parhain elokuvan kuvauksesta.

Laura Laine

Laura Laine on muotikuvittamisen huippuammattilainen, jonka omaleimaiset muotikuvitukset- ja piirrokset ovat lumonneet ihmisiä eri puolilla maailmaa. Tällä muotipiirtämisen virtuoosilla on vaikuttava asiakasjoukko, johon kuuluvat esimerkiksi The New Yorker, Vogue, H&M, GAP, Elle, Zara, Telegraph, Rad Hourani, The New York Times, Tommy Hilfiger ja The Guardian. Hänet palkittiin vuonna 2011 Vuoden nuori muotoilija -palkinnolla yhdessä vaatesuunnittelija Heikki Salosen kanssa. Laura Laine opettaa Helsinki Design Schoolin Muotisuunnittelijan tutkinnossa.

Anu Latvala

Anu Latvala on konseptisuunnittelun, sisustussuunnittelun sekä brändäämisen ammattilainen. Pentagon Design suunnittelutoimistossa aikaisemmin työskennellyt Latvala toimii nykyään Sisustusarkkitehdit Fyra:ssa. Hän on toteuttanut vaativia sisustusarkkitehtuurisia ratkaisuja esimerkiksi Fazerille, Koneelle, Lumenelle ja SRV:lle. Sisustusarkkitehti Anu Latvala opettaa Helsinki Design Schoolin Visualistin ja Sisustussuunnittelijan tutkinnoissa.

Tomi Leppänen

Graafinen suunnittelija ja AD Tomi Leppänen on toteuttanut graafista suunnittelua monille visuaalisesti näyttäville brändeille (kuten Typewriter Collection, Bageri Å, PUF, TRE Salon ja Hakola). Leppänen johdattelee Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelun opiskelijat visuaalisen kerronnan maailmaan sekä kannustaa opiskelijoita omien portfolioiden toteuttamisessa. Leppänen on toiminut pitkään myös ammattimuusikkona.

Linda Linko

Linda Linko on monin tavoin ansioitunut graafinen suunnittelija. Agent Pekan edustama Linko on luonut monia näyttäviä graafisia taidonnäytteitä esimerkiksi Ateneumille ja Suomen Arkkitehtiliitolle. Julisteita hän on suunnitellut esimerkiksi Live Nationille, Club Kaikulle sekä M&C Saatchille. Linda Linko palkittiin European Design Awardseissa vuonna 2014 Corporate Illustration kategoriassa ensimmäisellä palkinnolla. Hänet on palkittu myös Vuoden Huipuissa useilla palkinnoilla kuten Kultahuipuilla julistesuunnittelun (2011) ja graafisen muotoilun (2009) kategorioissa sekä Hopeahuipulla kuvituksen (2012) kategoriassa. Linda Linko opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Minna Luoma

Minna Luoma opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa. Kirjamuotoilija ja graafinen suunnittelija Luoma on voittanut useita graafisen alan palkintoja, kuten Vuoden kaunein kirja vuonna 2009 sekä Kirjataiteen kaunis kirja -palkinto Suomen kirjataiteen komitean Vuoden kauneimmat kirjat 2016 -kilpailussa.

Jarno Luotonen

Jarno Luotonen suunnittelee markkinointia ja mainontaa Makia Clothingille sekä toimii SEK & Grey:n luovana johtajana. Makia on katumuotiin keskittynyt omaleimainen brändi, jonka myynnistä suurin osa tapahtuu vientinä ulkomaille lähes neljäänkymmeneen eri maahan. Tekstiili- ja vaatetusteollisuus ry Finatex palkitsi Makia Clothingin Vuoden suomalainen muotiteko palkinnolla vuonna 2011. Jarno Luotonen opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Katja Makkonen

Graafinen suunnittelija ja AD Katja Makkonen on yrittäjä ja perustajaosakas Days Agencyssa. Hän on työskennellyt paljon muun muassa kestävää kehitystä edistävien ja kulttuurialan asiakkaiden kanssa. Makkonen on erikoistunut julkaisugrafiikkaan, brändi-ilmeisiin sekä art directioniin. Days Agencyn asiakkaita ovat esimerkiksi Gummerus, Reilu kauppa sekä UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiö. Makkonen opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Sanna Mander

Sanna Mander on yksi arvostetun Agent Pekan kuvittajista. Suomessa ja kansainvälisesti monin tavoin palkittu (esimerkiksi Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia -palkinto 2017, Rudolf Koivu -palkinto vuonna 2017, Cannes Young Creatives voitto 2006) Mander on toteuttanut upeita kuvituksia esimerkiksi seuraaville asiakkaille: New York Magazine, La Cucina Italia, Condé Nast, Converse, Arla, Rolling Stone Magazine, Fazer, The Wall Street Journal, Finnair, Volkswagen sekä Hartwall. Sanna Mander opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Maija Mäenpää

Palvelumuotoilun maailmaan opiskelijat johdattaa Service Designer Maija Mäenpää (Motley Agency), jolla on monipuolista taustaa asiakaskokemusten luomisesta. Mäenpää on ollut toteuttamassa projekteja muun muassa Postille, Nordealle ja Kiinteistömaailmalle. Postin Box by Posti palkittiin Hopeahuipulla (Vuoden Huiput 2019) elämyksellisestä palvelukonseptista. Mäenpää on työskennellyt myös tapahtumamarkkinoinnin parissa (esimerkiksi Slush).

Aini Mäensivu

Aini Mäensivu on moderniin kalligrafiaan erikoistunut kirjaintaiteilija ja helsinkiläisen kalligrafiastudio Script Creativen perustaja. Valmistuttuaan event manageriksi englantilaisesta Bournemouth Universitystä, Mäensivu on työskennellyt monipuolisesti kalligrafina ja tapahtumatuottajana sekä Suomessa että Lontoossa. Aini Mäensivu opettaa Helsinki Design Schoolin Visualistin tutkinnossa.

Heidi Nalli

Sisustusarkkitehti Heidi Nalli (Franz Design) opettaa Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa. Franz toteuttaa asiakkailleen monipuolisesti sisustusarkkitehtuuriratkaisuja muun muassa hotelleihin, toimitiloihin, luoviin tiloihin, myymälöihin ja kauppakeskuksiin, risteilyaluksille, museoihin, showroomeille sekä oppimisympäristöihin. Lisäksi Franz Design tekee esimerkiksi kaluste- sekä valaisinsuunnittelua.

Vesa Nilsson

Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa opettava muotoilija ja hopeaseppä Vesa Nilsson on suunnitellut koruja muun muassa Kalevala Korulle sekä tuotteita esimerkiksi Airam Electricille sekä Moodmetricille. Hän on toiminut Suomen Kultaseppien Liiton hallituksessa sekä työskennellyt aikaisemmin huippubrändi Georg Jensenillä.

Timo Niskanen

Muotoilija ja puukäsityön opettaja Timo Niskanen (HIMMEE) opettaa Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa. Niskasen suunnittelema Loop-valaisin on valittu New Yorkin modernin taiteen museon myyntivalikoimaan ja vuonna 2016 hänen suunnittelema Filly-valaisinperhe valittiin ehdolle Muoto 2016 käyttöesineeksi. Filly-tuoteperhe voitti yleisöäänestyksen ja valittiin vuoden sisustustuotteeksi.

Tiina Närkki

Sisustusarkkitehti Tiina Närkki (Fyra, Vuoden 2020 sisustusarkkitehtitoimisto) opettaa Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa. Sisustusarkkitehdit Fyran perustajiin kuuluva Närkki on toteuttanut lukuisia vaativia julkitilaprojekteja, kuten hotelleja, messu- ja näyttelytiloja, ravintoloita sekä lukuisten tunnettujen yritysten toimitiloja.

Ilmari Olkinuora

Ilmari Olkinuora on maahantuonnin ja agentuuritoiminnan huippuammattilainen, jolla on monipuolista kokemusta muodin markkinoinnista. Yrittäjänä toimiva Olkinuora vastaa esimerkiksi Wranglerin, Fred Perryn, Svean, Samsoe & Samsoen ja Makian tuotteiden showroom-myynnistä. Ilmari Olkinuora opettaa Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Marko Osala

Kultaseppä Marko Osala kuuluu Kohinoor-korumerkin suunnittelijatiimiin. Osala suunnittelee Kohinoorin vaativimpia timanttikorumalleja sekä uniikkeja tilauskoruja. Mallintamisen ja tuotemuotoilussa käytettävien 3D-ohjelmistojen huippuosaaja Osala opettaa Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa.

Sergei Pavlov

Sergei Pavlov on mustavalkoiseen muotokuvaan erikoistunut valokuvaaja. Tällä hetkellä hän työskentelee freelancerina keskittyen pitkiin dokumentaarisiin projekteihin, toimeksiantoihin sekä valokuvauksen opettamiseen. Pavlov on työskennellyt valokuvaajana esimerkiksi Aalto-yliopistolle, Helsingin Kansallisoopperalle, Hovioikeuden Kanslialle sekä Marimekolle. Hänen kuviansa ovat julkaisseet ja palkinneet muun muassa British Journal of Photography, Fotografia, Re-Edition ja SSAW. Vuonna 2021 Sergei palkittiin myös arvostetulla Hyèresin kansainvälisellä muoti- ja valokuvafestivaalilla. Sergei Pavlov opettaa Helsinki Design Schooolin Valokuvaajan tutkinnossa.

Heini Pekkala

Heini Pekkala on digitaalisen viestinnän, sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median ammattilainen. Heini on hankkinut laajaa kansainvälistä työkokemusta Ruotsista, Tanskasta, Saksasta ja Hollannista, työskennellen muun muassa muotitalo BESTSELLERillä sekä Zalandolla. Tällä hetkellä Heini työskentelee PR- ja viestintätoimisto Marsaana Communicationsilla Digital Communication Managerina. Heini Pekkala opettaa Visualistin ja Muotimarkkinoinnin tutkinnoissa.

Aino Pisilä

Galerie Forsblom on Suomen johtava taidegalleria, jonka taiteilijoita ovat ansioituneet kotimaiset taiteilijat sekä kansainväliset tähdet, kuten Ai Weiwei, Isaac Julien, Julian Schnabel, Manolo Valdés, Oiva Toikka, Harri Koskinen, Kim Simonsson, Ilkka Suppanen, Marika Mäkelä sekä Ola Kolehmainen. Aino Pisilä toimii Galerie Forsblomin näyttelykoordinaattorina. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Ateneumin taidemuseossa. Aino Pisilä opettaa Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan ja Designmarkkinoinnin tutkinnoissa.

Benjam Pöntinen

Benjam Pöntinen on kokenut ja arvostettu luontokuvaaja, joka on julkaissut kymmeniä luontokuvaamiseen liittyviä kirjoja sekä voittanut monia alan arvostettuja palkintoja, kuten BBC Wildlife Photographer of the Year Competition (Sarjavoitto / Linnut) ja Veolia Wildlife Photographer of The Year 2011 (Sarjavoitto / Eläimet ympäristössään / Lumijänis). Pöntinen on toiminut myös useissa luontokuvaamisen luottamustoimissa, kuten Suomen ammattiluonnonkuvaajat ry:n puheenjohtajana sekä Valtion valokuvataidetoimikunnan jäsenenä. Benjam Pöntinen opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa.

Unto Rautio

Valokuvaaja Unto Rautio on kuvannut monille tunnetuille designbrändeille, kuten Hakolalle, Marimekolle sekä Haville. Hän on kuvannut paljon myös upeita tila- ja sisustuskuvia (esimerkiksi Asun-lehdelle), sekä mainos- ja tuotekuvia (esimerkiksi Kansallisoopperan baletille sekä Finnish Design Shopille). Unto Rautio opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa.

Mikko Reponen

Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa opettava graafinen suunnittelija Mikko Reponen toimii suunnittelutoimisto Werkligin Lead Designerina ja partnerina. Werklig on palkittu monin tavoin graafisen alan arvostetuissa kilpailuissa, kuten ADC*E Europe Nominationissa, Grafian Vuoden Huipuissa, The Dieline Awards:ssa sekä European Design Awards:ssa. Werkligin asiakkaita ovat muun muassa Amos Rex, EMMA, Polar sekä Pure Waste.

Antti Rimminen

Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa opettava Antti Rimminen (Urban View) on trendituntemuksen huippuosaaja. Rimmisen yritys Urban View edustaa Suomessa muun muassa Pantonen ja RAL:n värijärjestelmiä. Rimmisen trendeihin liittyvää kaupallista osaamista ovat hyödyntäneet monet tunnetut eri toimialojen yritykset.

Timo Ripatti

Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa opettava Timo Ripatti on ansioitunut sisustusarkkitehti ja arkkitehti. Hänet on palkittu monilla palkinnoilla, kuten Awards include the Furniture of the Year Award in Finland (2009), Furniture Designer of the Year Award in Finland (2010), Red Dot Honorary mention (as a member of Kone design Team, 2012), Lexus Creating Amazing Award by Lexus Finland (2013) sekä NYCxDESIGN Award in ICFF, New York (2016). Ripatin teoksia on nähty eri puolilla maailmaa alan arvostetuimmissa tapahtumissa ja näyttelyissä.

Marica Rosengård

Marica Rosengård on yksi tunnetuimmista suomalaisista muotivalokuvaajista. Hänen muoti-, mainos- ja lifestyle-kuviaan on julkaistu useissa johtavissa muoti- ja lifestyle-lehdissä. Rosengård on toiminut myös Suomen Huippumalli haussa televisio-ohjelman tuomarina. Hän opettaa Helsinki Design Schoolin Muotisuunnittelijan tutkinnossa.

Jenni Rosenström

Minna Parikka Shoesin Marketing Managerina toimiva Jenni Rosenström opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa. Minna Parikan tuotteita on nähty muun muassa Lady Gagan, Taylor Swiftin, Cara Delevignen sekä Jennerin ja Kardashianin perheiden käytössä.

Mikko Ryhänen

Mikko Ryhänen on arvostettu muoti-, mainos- ja lifestyle-valokuvaaja. Hänen taidonnäytteitään ovat esimerkiksi Artekin tuotekatalogit, Marimekon, Iittalan ja Stockmannin mainoskuvat sekä näyttävät lehtikuvat Imagessa, Trendissä ja Oliviassa. Mikko Ryhänen opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa sekä Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Elisa Ryhänen-Derrett

Sisustusarkkitehti Elisa Ryhänen-Derrett (Fyra, Vuoden 2020 sisustusarkkitehtitoimisto) opettaa Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelijan tutkinnossa. Fyra on toteuttanut tilakonseptointia ja sisustusarkkitehtuuria ja -suunnittelua monille tunnetuille asiakkaille (esimerkiksi Skanno Showroom, Kämp Bar, Box by Posti, Loreal sekä lukuisia hotelleja).

Johanna Salovaara

Designer Johanna Salovaara (muun muassa Stockmann Designstudio) on muodin ja vaatesuunnittelun kokenut ammattilainen. Monia muotibrändejä luoneella Salovaaralla on laaja-alaista kokemusta naisten, miesten ja lastenvaatesuunnittelusta kansainvälisessä työympäristössä, sekä luovan että kaupallisen osaamisen parissa. Kestävän kehityksen arvot, loppuunviety tuotekehitys ja kaupallinen ajattelu ovat olennainen osa Salovaaran ydinosaamista. Hän opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa.

Jukka Savolainen

Designmuseon johtajana toimiva Jukka Savolainen opettaa Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan sekä Designmarkkinoinnin tutkinnoissa. Helsingissä sijaitseva Designmuseo on valtakunnallinen erikoismuseo, joka järjestää muotoilun nykyaikaa ja historiaa esitteleviä näyttelyitä. Museon kokoelmissa on 75 000 esinettä, 40 000 piirustusta 100 000 kuvaa sekä tuhannen muotoilijan tiedot käsittävä muotoilijarekisteri. Designmuseon alaisuudessa toimivat myös Arabian Museo, Iittalan lasimuseo sekä Nuutajärven lasimuseo.

Suvi Segercrantz

Senior Art Director Suvi Segercrantz työskentelee mainostoimisto N2 Creativessa luovana suunnittelijana. Hänellä on 13 vuoden työkokemus erilaisista mainos- ja designtoimistoista. Segercrantz on suunnitellut mainoskampanjoita, identiteettejä, verkkosivustoja, pakkaussuunnittelua sekä painografiikkaa niin suurille kuin pienille asiakkaille. Segercrantz opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Sylvia Sene

Sylvia Sene (Head of PR and Community, Marimekko) on viestintä- ja suhdetoiminnan ammattilainen, joka johdattaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnon opiskelijat kiehtovan PR-maailman sekä Marimekon upean menestystarinan pariin. Aikaisemmin Sene on työskennellut muun muassa PR-toimisto Sugar Helsingissä sekä SPALT PR:ssä.

Anni Silamo

Anni Silamo johdattaa Helsinki Design Schoolin designmarkkinoinnin, muotimarkkinoinnin sekä visuaalisen markkinoinnin opiskelijat tapahtumamarkkinoinnin ja kokemuksellisen markkinoinnin pariin. Silamo työskentelee nykyisin yrittäjänä ja on yksi luovan vaikuttajamarkkinointitoimisto Content Cornerin perustajaosakkaista. Hänellä on vahva tausta kokemuksellisen markkinoinnin puolelta: hän aloitti uransa yli kymmenen vuotta sitten tapahtumamarkkinoinnin parissa, ja vuosien varrella kokemusta on kertynyt laaja-alaisesti niin markkinointiviestinnän asiakkuusjohdollisista töistä kuin myyntitehtävistäkin. Anni Silamon johtamia kokemuksellisen markkinoinnin projekteja on palkittu muun muassa useilla Red Dot Design Award -palkinnoilla.

Kim Simonsson

Monin tavoin ansioitunut taiteilija Kim Simonsson on pitänyt näyttelyitä eri puolilla maailmaa. Hän on saanut useita tunnustuksia ja palkintoja. Hänen maailmanluokan veistoksiaan on muun muassa Designmuseon, Sara Hilden taidemuseon, Victoria And Albert Museumin, Didrichsen Art Museumin, KONE Foundationin, Amos Andersson Art Museumin, Kiasman, National Museum of Norwayn, Shigaraki Museum of Contemporary Ceramic Artin sekä Helsingin Taidemuseon kokoelmissa. Kim Simonsson opettaa Helsinki Design Schoolin Tuotemuotoilijan tutkinnossa.

Linda Sipilä

Linda Sipilä ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen, kun hän nousi voittajaksi Suomen Muodin Huipulle (Project Runway) ohjelmassa vuonna 2011. Muotisuunnittelijan ja Muotimarkkinoinnin tutkinnoissa opettava Sipilä on opiskellut vaatesuunnittelua sekä luksusbrändien markkinointia korkeakoulussa arvostetussa Central Saint Martins College of Art and Designissa Lontoossa sekä Esmodissa Pariisissa. Hän työskentelee nykyään Y/PROJECTilla Pariisissa.

Paola Suhonen

Paola Suhonen on yksi tunnetuimmista nykysuunnittelijoistamme, joka on palkittu taiteellisista ansioistaan muun muassa Pro Finlandia -mitalilla sekä Suomi-palkinnolla. Ivana Helsingin lisäksi Paola Suhonen on suunnitellut tuotteita, konsepteja sekä kuoseja monille yhteistyökumppaneille, kuten Artekille, Googlelle, Topshopille, Coca-Colalle ja Canonille. Paola Suhonen on myös valmistunut elokuvaajaksi American Film Institutesta.

Teo Tuominen

Helsinkiläinen kirjainmuotoilija Teo Tuominen tekee yhteistyötä monien mainos- ja suunnittelutoimistojen kanssa. Hän on suunnitellut custom-logoja ja fontteja monille tunnetuille brändeille. Tuomisen suunnittelemia kirjaimia ja visuaalisia elementtejä on nähty muun muassa Fazerin tuotteissa, Kalevala Korun uudistetussa logossa, Elovena-pakkauksessa, Woltin ruokalähettien repuissa ja Linnanmäen huvipuiston logossa. Teo Tuominen opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Antti Uotila

Antti Uotila on Tsto:n perustajajäsen sekä monin tavoin ansioitunut graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Myös Agent Pekassa kuvittajana toimivan Uotilan töitä on nähty näyttelyissä eri puolilla maailmaa esimerkiksi Kiinassa, Yhdysvalloissa, Venäjällä ja Englannissa. Uotilan lahjakkuutta ovat hyödyntäneet muun muassa Artek, Designmuseo, Levi's, Flow Festival, Music Television ja Burton. Antti Uotila opettaa Helsinki Design Schoolin Graafisen suunnittelijan tutkinnossa.

Kalle Urpola

Muodin pitkän linjan ammattilainen Kalle Urpola (Sales Executive Tommy Jeans & Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger Accessories / PHV Finland) opettaa Helsinki Design Schoolin Muotimarkkinoinnin tutkinnossa. Urpolan innostamana opiskelijat pääsevät tutustumaan suurten muotitalojen mallistojen ja tuotteiden suunnittelun sekä tuotannon maailmaan. Hän tutustuttaa muodin opiskelijat myös esimerkiksi huippunykyaikaisten showroomien toimintaan.

Jomppe Vaarakallio

Jomppe Vaarakallio on kuvankäsittelyn huippuammattilainen, joka on jo 34 vuoden ajan muokannut kuvaa ammatikseen. Vaarakallion asiakkaita ovat muun muassa ammattivalokuvaajat, mainos- ja mediatoimistot sekä lukuiset tunnetut yritykset, kuten Fazer, Genelec, Mercedes-Benz, Pori Jazz Festival, Valio, Elisa, Nokia, Ikea ja Fiskars. Jomppe Vaarakallio innostaa ammattitaidollaan graafisen suunnittelun sekä valokuvauksen opiskelijoita kuvankäsittelyn kiehtovaan ja loputtomia mahdollisuuksia tarjoavaan maailmaan.

Viivi Valkeeniemi

Viivi Valkeeniemi (Studio Viivi) on luonut elämyksiä kukilla niin lehtikuviin, mainoksiin, tapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin. Valkeeniemen luovaa osaamista ovat hyödyntäneet monet tunnetut yritykset, kuten Iittala, Vallila, Forum (Miltton Studios), Moët & Chandon (Polhem PR), Esprit (Polhem PR), Foreo (St. George Hotel), Zalando Kids (Polhem PR) sekä Hakola. Lisäksi hänen lumoavia kukkateoksiaan on nähty erilaisissa tapahtumissa, kuten Flow Festivaaleilla. Viivi Valkeeniemi opettaa Helsinki Design Schoolin Visualistin tutkinnossa.

Akseli Valmunen

Valokuvaaja Akseli Valmunen on palkittu dokumentaarisen kuvan huippuammattilainen (Young Nordic Photographer of the year 2016, Photojournalist of the year 2017). Hänen valokuviaan on julkaistu useissa johtavissa medioissa. Lisäksi Valmunen on palkittu useista kuvareportaaseista (Reportage of the year (Honorable mention), Photojournalism Contest, Finland 2018, Press photo of the year, Photojournalism Contest, Finland 2016, Reportage of the Year, Photojournalism Contest, Finland 2016). Akseli Valmunen opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa.

Susanna Vento

Helsinki Design Schoolin Visualistin tutkinnossa opettava Susanna Vento on tunnettu monista näyttävistä lehtikuvien, miljöiden, mainosten, tapahtumien sekä muun muassa näyteikkunoiden stailauksista. Vento on toteuttanut pitkän uransa aikana stailauksia monille tunnetuille asiakkaille, kuten Marimekko, Stockmann, Timberwise, Artek, Iittala, Luhta Home, Arabia ja Adea.

Otto Virtanen

Ammattivalokuvaaja Otto Virtanen on kuvannut upeita henkilö-, muoti- ja mainoskuvia tunnetuille medioille ja yrityksille, kuten Marimekolle, Cosmopolitanille, Boreniukselle, Elisalle sekä Warner Musicille. Otto Virtanen opettaa Helsinki Design Schoolin Valokuvaajan tutkinnossa.

Laura Väinölä

Laura Väinölä on luovuuden ammattilainen, jonka luonnonmateriaaleista, kuten kukista, kasveista ja kivistä, syntyvät tapahtumakoristukset, taidokkaat valokuvat, näyttävät esillepanot tai kauniit kukkataideteokset ovat ihastuttaneet yleisöä muun muassa Iittalan, Aarikan ja Artekin myymälöissä, Olivia-lehden kannessa, Tove Janssonin 100-vuotisjuhlissa Finlandia-talolla sekä muotoilija Klaus Haapaniemen tuotekuvissa. Hänet palkittiin vuoden muotoilijana vuonna 2014 sekä Design Forum Finlandin vuoden nuorena muotoilijana 2016. Nykyään hän toimii Marimekon luovana johtajana. Laura Väinölä opettaa Helsinki Design Schoolin Visualistin tutkinnossa sekä Tuotemuotoilijan tutkinnossa.

Copyright Helsinki Design School. All copyright and other intellectual property rights in all logos, designs, text, images and other materials on this website are owned by Helsinki Design School or appear with permission of the relevant owner. Helsinki Design School is a registered trademark. All rights reserved.

Secured with SSL