Helsinki Design School

Myönteinen tunne. Haluamme tehdä asioita uudella tavalla. Tavoite on rikkoa oppimisen ja opettamisen rajoja sekä luoda korkeatasoisesta opiskelusta elämyksellinen, intensiivinen ja rohkaiseva kokemus. Helsinki Design Schoolin koulutusohjelmat on suunniteltu todellisia osaamisen vaatimuksia ajatellen yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Meidän mielestämme opiskelusta pitää voida nauttia. Innostua!

Siltoja. Monet Helsinki Design Schoolin opiskelijoista pääsevät opintojen aikana mielenkiintoisiin ja haluttuihin työharjoittelupaikkoihin, solmivat pysyviä työsuhteita. Yritykset arvostavat Helsinki Design Schoolissa saatua osaamista. Mitä on opetettu? Miten on opetettu? Kuka on opettanut? Trendit, ihmiset, ilmiöt ja ajattelumallit muuttuvat nopealla vauhdilla. Myös opetuksen pitää olla hetkessä kiinni.

Reittejä. Helsinki Design Schoolin kautta tulleet uudet näkemykset sekä kannustus ja usko omiin kykyihin ovat avanneet monille opiskelijoillemme kiehtovia ja yllättäviäkin reittejä uusien kokemusten ja ihmisten luokse. Yhtä lailla kuin opiskelusta on kyse unelmista ja tavoitteista. Ja niiden saavuttamisesta.

Valintoja. Parhaat päätökset syntyvät tunteen ja järjen tasapainosta. Tutustu Helsinki Design Schoolin koulutusohjelmiin ja hae mukaan!

 

Edelläkävijänä luovien alojen yksityisessä koulutuksessa

Helsinki Design School tarjoaa laadukasta koulutusta designmarkkinointiin, graafiseen suunnitteluun, valokuvaukseen, sisustussuunnitteluun, tuotemuotoiluun, visuaaliseen markkinointiin, muotisuunnitteluun sekä muotimarkkinointiin liittyen. Kouluttautumalla Helsinki Design Schoolissa opiskelijamme saavat arvokasta erikoisosaamista sekä osoituksen ammattitaidosta ja motivoituneesta suhtautumisesta omaa alaa kohtaan.

Opiskelu Helsinki Design Schoolissa tapahtuu monimuoto-opiskeluna, joka koostuu inspiroivista lähiopetuspäivistä koulumme tiloissa sekä itsenäisestä työskentelystä monipuolisten tehtävien parissa. Opintoja on mahdollista suorittaa työssäkäynnin tai muun opiskelun ohessa ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kaikki opetuksemme tapahtuu suomen kielellä.

Opettajamme ovat omien alojensa parhaita ammattilaisia, jotka haluavat kannustaa opiskelijoitamme heidän urallaan oikeaan suuntaan. Helsinki Design Schoolissa opettaa yli sata eri alojen arvostettua osaajaa. Jokaisen opettajamme taustalla on vahvaa osaamista, erityistä lahjakkuutta sekä laaja kontaktipinta muihin alalla toimiviin ammattilaisiin. Kaikki opettajamme toimivat aktiivisesti työelämässä.

Helsinki Design School sijaitsee erinomaisella paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Helsingin keskustassa osoitteessa Fabianinkatu 19, 00130 Helsinki. Kaunis ympäristö on Helsinkiä aidoimmillaan. Meri, Kauppatori, 200 metrin päässä olevat Esplanadin ja ydinkeskustan tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat, muodin ja sisustuksen lippulaivaliikkeet sekä kiinnostavimmat pienet putiikit luovat opiskelijoille mahdollisuuden nauttia tunnelmallisesta ympäristöstä opiskelun lomassa.

Helsingin rautatieasemalta ja Kampin keskuksesta on lyhyt ja viihtyisä kävelymatka Fabianinkadulle. Raitiovaunut pysähtyvät aivan lähistöllä Aleksanterinkadulla ja Kauppatorilla. Autolla liikkuville opiskelijoille on aivan koulun sisäänkäynnin vieressä sisäänajo uuteen Q-Parkin pysäköintihalliin.

Helsinki Design Schoolin tilat sijaitsevat katutasossa ja kouluun on suoraan Kasarmitorin kulmalta oma sisäänkäynti. Uudet, modernit, loft-tyyliset ja valoisat tilat yhdistettynä tasokkaaseen sekä inspiroivaan opetukseen tekevät opiskelusta todellisen elämyksen. Tilava opiskelijalounge antaa opintojen tauoilla mahdollisuuden rentoutua mukavilla sohvilla ystävien seurassa ja nauttia vaikkapa Vanhasta Kauppahallista tai lähistön leipomoputiikeista noudetun lounaan. Avarissa tiloissamme järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia, näytöksiä ja muita tapahtumia. Toivotamme uudet sekä nykyiset opiskelijamme lämpimästi tervetulleeksi Helsinki Design Schooliin!