Helsinki Design
School

Our Vision

Haluamme tehdä asioita uudella tavalla. Tavoite on rikkoa oppimisen ja opettamisen rajoja sekä luoda korkeatasoisesta opiskelusta elämyksellinen, intensiivinen ja rohkaiseva kokemus. Helsinki Design Schoolin koulutusohjelmat on suunniteltu todellisia osaamisen vaatimuksia ajatellen yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa.

Monet Helsinki Design Schoolin opiskelijoista pääsevät opintojen aikana mielenkiintoisiin ja haluttuihin työharjoittelupaikkoihin sekä solmivat pysyviä työsuhteita. Yritykset arvostavat Helsinki Design Schoolissa saatua osaamista. Mitä on opetettu? Miten on opetettu? Kuka on opettanut? Trendit, ilmiöt ja ajattelumallit muuttuvat nopealla vauhdilla. Myös opetuksen pitää olla hetkessä kiinni.

A Pioneer in Private Education of Creative Fields

Helsinki Design School tarjoaa laadukasta koulutusta graafiseen suunnitteluun, valokuvaukseen, sisustussuunnitteluun, designmarkkinointiin, tuotemuotoiluun, visuaaliseen markkinointiin, muotisuunnitteluun sekä muotimarkkinointiin liittyen. Koulutuksissamme yhdistyvät innostava, täsmällinen sekä intensiivinen tapa opiskella, upeat ja viihtyisät opiskelupuitteet Helsingin keskustassa sekä vaikuttavat luovien alojen huippuosaajia edustavat luennoitsijat.

Opiskelu Helsinki Design Schoolissa tapahtuu monimuoto-opiskeluna, joka koostuu inspiroivista lähiopetuspäivistä koulumme tiloissa sekä itsenäisestä työskentelystä monipuolisten tehtävien parissa, joihin opiskelijat saavat palautteen luennoitsijoiltamme. Opintoja on mahdollista suorittaa työssäkäynnin tai muun opiskelun ohessa ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kaikki opetuksemme tapahtuu suomen kielellä.

Kouluttautumalla Helsinki Design Schoolissa opiskelijamme saavat arvokasta erikoisosaamista sekä osoituksen ammattitaidosta ja motivoituneesta suhtautumisesta omaa alaa kohtaan.

Student Experience & Inspirational Visits

Opiskelu Helsinki Design Schoolissa on palkitseva kokemus. Mielenkiintoiset ja tasokkaat luennot, workshopit, ryhmä- ja parityöt, mentorointi, yritys- ja inspiraatiovierailut, studio- ja ateljeetyöskentely sekä portfolioiden toteuttaminen muodostavat eri alojen koulutuksistamme kokonaisvaltaisia elämyksiä.

"Vuosi on ollut inspiroiva ja ihana! Olen saanut vahvistuksen siitä, että tämä on juuri minun alani ja unelmat voivat toteutua!" – Katri

Ystävyyssuhteiden luominen samanhenkisten opiskelijoiden kanssa voi hyödyttää myös omalla uralla etenemistä. Valmistuneet opiskelijat voivat liittyä Helsinki Design Schoolin LinkedIn-alumniverkostoon, joka on myös työnantajille erinomainen väylä löytää uusia osaajia mielenkiintoisiin työtehtäviin.

Helsinki Design Schoolin kautta tulleet näkemykset sekä kannustus ja usko omiin kykyihin ovat avanneet monille opiskelijoillemme upeita reittejä uusien kokemusten ja ihmisten luokse. Yhtä lailla kuin opiskelusta on kyse unelmista ja tavoitteista. Ja niiden saavuttamisesta.

Sharpest Minds in Creative Industry

Helsinki Design Schoolissa opettaa yli sata eri alojen arvostettua osaajaa, jotka tuovat opetukseen myös vahvaa luovaa otetta sekä näkökulmia uusien lähestymistapojen löytämiseen. Opiskelijoitamme heidän urallaan oikeaan suuntaan kannustavien luennoitsijoidemme taustalla on vaikuttavaa ammattitaitoa, erityistä lahjakkuutta sekä laaja kontaktipinta muihin alalla toimiviin tekijöihin. Kaikki opettajamme toimivat aktiivisesti työelämässä.

"Helsinki Design Schoolissa luennoiminen on jokaisena opintopäivänä huikea kokemus. Opiskelijoiden inspiroituminen sekä motivoitunut suhtautuminen uuden oppimiseen on innostavaa myös luennoitsijalle." – Interior Designer Laura Seppänen

Helsinki Design Schoolin luennoitsijoina toimivat muun muassa vuoden graafisen suunnittelijana palkittu Inka Bell, Finnish Design Shopin perustaja Teemu Kiiski, sisustussuunnittelija Helena Karihtala, Pro Finlandia -taiteilija Paola Suhonen, Luhdan markkinointijohtaja Jenni Kuisma, Young Nordic Photographer -palkinnon saanut valokuvaaja Aapo Huhta, kansainvälisesti menestynyt taiteilija Kim Simonsson, VOLTin maajohtaja Erika Ahlberg sekä iF Golden Product Design Awardin saaneet muotoilijat Klaus ja Elina Aalto.

"Helsinki Design School on tunnettu ja vahva brändi, opiskelijat ovat aidosti kiinnostuneita alasta ja luennoitsijat ovat omien alojensa asiantuntijoita. On hienoa luennoida Helsinki Design Schoolissa sekä auttaa uusia tulokkaita löytämään oma polkunsa muodin parista!" – Erika Ahlberg, maajohtaja, VOLT

Unique Networks

Helsinki Design Schoolin verkostoituneet luennoitsijat sekä koulun erinomaiset suhteet innovatiivisimpiin ja parhaisiin yrityksiin antavat opiskelijoille hienon tilaisuuden luoda yhteyksiä eri alojen työnantajiin. Toimiminen yritysten kanssa mahdollistaa tasokkaat ammattilaisten johdolla toteutettavat yritysvierailut sekä opetuksellisen yhteistyön.

The Best Location in Helsinki

Helsinki Design School sijaitsee erinomaisella paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan meren läheisyydessä Helsingin keskustassa. Kaunis ympäristö on Helsinkiä aidoimmillaan. Helsingin rautatieasemalta ja Kampin keskuksesta on lyhyt ja viihtyisä kävelymatka Esplanadin kautta Fabianinkadulle. Raitiovaunut pysähtyvät aivan lähistöllä Aleksanterinkadulla ja Kauppatorilla.

Helsinki Design Schoolin uudet, modernit ja valoisat tilat yhdistettynä tasokkaaseen sekä inspiroivaan opetukseen tekevät opiskelusta todellisen elämyksen. Artekin ja Vitran kanssa yhteistyössä toteutettu viihtyisä student lounge antaa opintojen tauoilla mahdollisuuden rentoutua ystävien seurassa.

Toivotamme uudet sekä nykyiset opiskelijamme lämpimästi tervetulleeksi Helsinki Design Schooliin!

"Tämä koulu on tuonut minulle sanoinkuvaamattoman paljon uutta tietoa, kokemuksia, kontakteja ja ennen kaikkea herättänyt uusia näkemyksiä sekä tapoja ajatella." – Katariina

Copyright Helsinki Design School. All copyright and other intellectual property rights in all logos, designs, text, images and other materials on this website
are owned by Helsinki Design School or appear with permission of the relevant owner. Helsinki Design School is a registered trademark. All rights reserved.