Tilat ja studiot

Private Design School in Best Location

Helsinki Design School sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa, meren ja Kauppatorin läheisyydessä, pääkaupunkiseudun hienoimpien liikkeiden ja Esplanadien tuntumassa. Modernit tilat mahdollistavat opiskelun innostavassa ympäristössä, jonka suunnittelussa on huomioitu avoin sekä myönteinen suhtautuminen yhdessä tekemiseen ja luovien ideoiden toteuttamiseen.

Creative Workshops • Flower Creations • Food Photography • Typography Art

Helsinki Design Schoolin tilat muuntautuvat opetuksen tarpeiden mukaan erilaisiksi studio- ja workshop-tiloiksi. Visualisteille järjestetään elämyksellisiä flower- ja kalligrafiaworkshop-päiviä, valokuvaajille luodaan studio ruokavalokuvaamista varten, graafiset suunnittelijat hyödyntävät ideointitilaa typografialuonnostelussa ja tuotemuotoilijat työskentelevät erilaisissa työpajoissa.

Pattern Making & Sewing • Fashion Design Workroom

Muotisuunnittelijoiden käytössä koululla ovat mallinuket, torsot, ompelukoneet, saumurit ja muut tarvittavat laitteet sekä välineistöä muotisuunnittelijoiden työskentelyä kuten kaavoittamista, ompelua ja protojen työstämistä varten.


Photography Studios and Editorial Photoshoots

Helsinki Design School hyödyntää Helsingin parhaita valokuvausstudioita, joissa opiskelijoiden käytössä ovat studiotyöskentelyssä tarvittavat varjot, fondit, valot sekä muu pro-välineistö. Studioilla voidaan toteuttaa ammattimaisia tuote-, still life- ja henkilökuvauksia, fashion editorial ja -brändikuvauksia tai kuvata huippuvalokuvaajan toimesta muotisuunnittelun opiskelijoiden valmistamia vaatteita Helsinki Design Schoolin yhteistyökumppanin mallitoimisto Paparazzin mallien kanssa.

"Henkilövalokuvaamisen opintopäivänä tunnelma studiolla oli todella innostava. Myönteinen luovan yhdessä tekemisen ilmapiiri oli vahvasti läsnä. Opettajat olivat alansa huippuja ja kertoivat kattavasti henkilökuvaamisen ulottuvuuksista. Oli upeaa ja opettavaista päästä heti testaamaan uusia ideoita ja opittua oikeiden ammattimallien kanssa." - Frans

Student Lounge in Cooperation with Artek / Vitra

Helsinki Design Schoolin opiskelijoita varten yhteistyössä Artekin / Vitran kanssa toteutettu Student lounge esittelee ajatonta suomalaista ja kansainvälistä muotoilua. Opiskelijoiden käytössä ovat muun Alvar ja Aino Aallon, Yrjö Kukkapuron, Ilmari Tapiovaaran, Charles ja Ray Eamesin sekä Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelemat kauniit designkalusteet. Tilojen sisustuksella on pyritty luomaan miellyttävä ympäristö, joka mahdollistaa opiskelijoille rentoutumisen ja viihtymisen myös opintojen tauoilla. Tilaa ystäville, myönteiselle ajattelulle ja uusille ideoille!

Copyright Helsinki Design School. All copyright and other intellectual property rights in all logos, designs, text, images and other materials on this website
are owned by Helsinki Design School or appear with permission of the relevant owner. Helsinki Design School is a registered trademark. All rights reserved.

Secured with SSL